Over

Hoi! Ik ben Emmy van Studio Em in Utrecht. Een enthousiaste grafisch vormgever en conceptdenker. Altijd gehuld in het zwart, maar in mijn werk ben ik dol op contrast, kleur en eenvoud!

Mijn focus ligt op het ontwikkelen van een huisstijl (ontwerp logo, website, visitekaartje, templates etc.) en vormgeving van print (folders, flyers & magazines). Mijn werk is kleurrijk, grafisch en vol contrast. Ik hou een clean ontwerp waarbij je met minimale middelen een sterk visueel beeld kunt neerzetten. 

Naast grafisch vormgever ben ik opgeleid aan de Academie Artemis voor het ontwikkelen van (media-)concepten en werk als marketing & communicatiemanager bij een onderwijsinstituut.

Humor, openheid en duidelijke afspraken zijn voor mij belangrijk binnen een samenwerking.

Wat kan ik voor je doen?

Graphic Design

Voor het ontwerp van jouw logo, iconenset, visitekaartjes, brochures, flyers, roll-up banners, posters etc. Ik ontwerp zowel voor digitaal als print. Ook als jouw huidige huisstijl een update nodig heeft kan je bij mij terecht!

Branding

Bij Branding kijken we samen naar het concept van jouw bedrijf, de missie, visie en doelen. Hierop gebaseerd maak ik een logo & huisstijl, en gaan we aan de slag om een super mooie website in WordPress of Wix te maken! 

Webdesign

Of je nu een uitgebreide website of een onescroll page wilt. Met een brainstormsessie stellen we vast wat jij precies wilt vertellen. En ik zorg daarnaast voor een mooi visueel jasje om jouw boodschap in te verpakken!

Volg me op instagram